ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ - ΕΚΚΙΝΗΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ

Δημοφιλή προϊόντα

Φορτιστής & συντηρητής μπαταρίας 6 / 12 volt

TO-20289

Άμεσα διαθέσιμο

37,39€

NO TAX: 30,15€

Περισσότερες πληροφορίες

Φορτιστής μπαταριών 12V 6A VOLT POLSKA

Αυτόματος φορτιστής υψηλής ποιότητας της  Volt Polska  για φόρτιση  μπαταριών 12 V (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, αγροτικά οχήματα ή σκάφη)  .

Κατάλληλο για μπαταρίες μολύβδου-οξέος 10-100 Ah και AGM  , όχι για μπαταρίες λιθίου.

Η συσκευή ελέγχεται από μικροεπεξεργαστή  - όταν φορτιστεί πλήρως, απενεργοποιείται αυτόματα, διατηρώντας την μπαταρία έτοιμη.

Ο φορτιστής είναι συμπαγής και εξαιρετικά εύκολος στο χειρισμό , καθιστώντας τον ιδανικό για οικιακή χρήση.

Έλεγχος τρόπου λειτουργίας με ένα κουμπί.  Επιλέγουμε τον κατάλληλο τρόπο λειτουργίας (αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, μπαταρία Start-Stop).

Ο φορτιστής έχει έναν ειδικό τρόπο λειτουργίας, σχεδιασμένο να  φορτίζει μπαταρίες για αυτοκίνητα με κινητήρα START / STOP . Όλο και περισσότερα αυτοκίνητα έχουν τη λειτουργία να σβήνουν τον κινητήρα όταν είναι σταματημένο. Οι μπαταρίες σε αυτά τα αυτοκίνητα απαιτούν ειδική φόρτιση.

Η συσκευή  ανιχνεύει αυτόματα τη θερμοκρασία περιβάλλοντος  και επιλέγει την κατάλληλη τάση φόρτισης ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος (θερινή λειτουργία και χειμερινή λειτουργία). Στην περίπτωση της χειμερινής λειτουργίας - η τάση φόρτισης είναι ελαφρώς υψηλότερη.

Ο φορτιστής έχει μια ειδική λειτουργία "  επισκευής αποφορτισμένων μπαταριών στο μηδέν  . Η συσκευή χρησιμοποιεί τεχνολογία παλμών υψηλής και χαμηλής συχνότητας σε αυτήν τη λειτουργία, έχει καλό αποτέλεσμα επισκευής και ενεργοποίησης μιας πολύ βαθιά αποφορτισμένης μπαταρίας. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται κατά τη φόρτιση μπαταριών που είναι τελείως αποφορτισμένα ή για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν σε αδράνεια και δεν μπορούσαν να φορτιστούν με άλλους φορτιστές.

Τεχνικά δεδομένα:

 • Μοντέλο προϊόντος:  VOLT COMFORT 6A 12V
 • Μέγεθος προϊόντος:  150 x 85 x 62 mm
 • Καθαρό βάρος:  400 g
 • Μήκος καλωδίου εξόδου:  65 cm
 • Μήκος καλωδίου εισόδου:  90 cm
 • Τάση εισόδου:  AC 110 - 220 V (50 - 60 Hz)
 • Τάση εξόδου:  DC 13,8 - 15,5 V
 • Ρεύμα εξόδου:  6 A (μέγ.)
 • Μέγιστη ισχύς:  100 W
 • Τύποι μπαταριών:  αυτοκίνητο / μοτοσυκλέτα / AGM

Οδηγίες σύνδεσης:

1. Συνδέστε το κόκκινο κλιπ κροκόδειλου στο ηλεκτρόδιο +

2. Συνδέστε το μαύρο κλιπ κροκόδειλου στο ηλεκτρόδιο -

3. Μετά τη σωστή σύνδεση του φορτιστή - στην οθόνη θα εμφανιστούν οι παράμετροι της μπαταρίας.

4. Σε περίπτωση λανθασμένης σύνδεσης, στην οθόνη θα εμφανιστεί το ακόλουθο κείμενο:  αντίστροφη σύνδεση -  τότε οι συνδέσεις κλιπ αλιγάτορα πρέπει να αλλάξουν

5. Βάλτε το βύσμα στο τροφοδοτικό 220 V

6. Χρησιμοποιήστε το  κουμπί MODE για να επιλέξετε τον  τρόπο λειτουργίας του ανορθωτή

7. Όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση, η οθόνη δείχνει ότι η μπαταρία είναι 100% γεμάτη.

8. Για καλύτερη φόρτιση, μπορείτε να αφήσετε την μπαταρία συνδεδεμένη στον φορτιστή για μία ώρα ακόμα

9. Αποσυνδέστε τη συσκευή με την αντίστροφη σειρά: πρώτα αφαιρέστε το φις από την πρίζα, μετά αποσυνδέστε το μαύρο κλιπ αλιγάτορα και τέλος το κόκκινο.

 

Ο ανορθωτής περιλαμβάνει μια σειρά από προστασίες:

 • Παρέχει  προστασία από αντίστροφη πολικότητα, βραχυκύκλωμα, υπέρταση, χαμηλή τάση, υπερένταση και υπερθέρμανση, ανάδραση, ηλεκτροπληξία  (τα πλήρως τυλιγμένα κλιπ κροκόδειλου είναι ανθεκτικά και ασφαλή στη χρήση)
 • Διαθέτει λειτουργία διατήρησης σταθερού ρεύματος παλμού , σταματά όταν φορτίζεται πλήρως και αποτρέπει την υπερφόρτιση και την εκφόρτιση
 • Η συσκευή  διαθέτει πυρίμαχη επίστρωση
 • Ο εξοπλισμός  διαθέτει ψύκτρα αλουμινίου και αθόρυβο ανεμιστήρα απαγωγής θερμότητας  , ο οποίος παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του φορτιστή και προστατεύει τον εξοπλισμό από υπερθέρμανση, από ηλεκτροπληξία (τα πλήρως τυλιγμένα κλιπ αλιγάτορα είναι στερεά και ασφαλή στη χρήση)
 • Η συσκευή έχει  ένα πολύ χοντρό σύρμα χαλκού

VOLT POLSKA