Η αποστολή των προϊόντων μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

Εντός της Ελληνικής Επικράτειας

Με courier

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται στο μεγαλύτερο μέρος τους μέσω των εταιρειών ταχυμεταφοράς Γενική Ταχυδρομική - ΕΛΤΑ Courier - Acs Courier για πιο γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση ανάλογα με την περιοχή αποστολής.

Εφόσον η παραγγελία σας ετοιμαστεί θα ενημερωθείτε μέσω sms τον κωδικό αποστολής των εταιρειών ταχυμεταφοράς Γενική Ταχυδρομική - ΕΛΤΑ Courier - ACS Courier.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο χρόνος παράδοσης με την μέθοδο των courier είναι από 1-6 ημέρες εργάσιμες.

  • Γενική Ταχυδρομική

Για προϊόντα μέχρι βάρους 5 κιλών ή και μικρότερα η χρέωση είναι 5.00€ + ΦΠΑ με δωρεάν την αντικαταβολή σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Για κάθε (1) ένα κιλό επιπλέον χρέωση 0,60€ το κιλό.

Για την online αναζήτηση αποστολής του δέματος μέσω την Γενική Ταχυδρομική μπορείτε να μπείτε στο https://www.taxydromiki.com/track και συμπληρώνοντας στο πεδίο «Αναζήτηση Αποστολής» τον 10ψήφιο αριθμό αποστολής.

  • ΕΛΤΑ courier

Για προϊόντα μέχρι βάρους 5 κιλών ή και μικρότερα η χρέωση είναι 5.00€ + ΦΠΑ με δωρεάν την αντικαταβολή σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Για κάθε (1) ένα κιλό επιπλέον χρέωση 0.60€ το κιλό.

Για την online αναζήτηση αποστολής του δέματος μέσω την ΕΛΤΑ courier μπορείτε να μπείτε στο https://www.elta.gr συμπληρώνοντας τον 13ψήφιο κωδικό αποστολής των ΕΛΤΑ courier.

  • ACS Courier

Για προϊόντα μέχρι βάρους 5 κιλών ή και μικρότερα η χρέωση είναι 5,00€ + ΦΠΑ με δωρεάν την αντικαταβολή σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Για κάθε (1) ένα κιλό επιπλέον χρέωση 0,80€ το κιλό.

Για την online αναζήτηση αποστολής του δέματος μέσω της ACS Courier μπορείτε να μπείτε στο https://www.acscourier.net/el/web/greece/my-shipments-status συμπληρώνοντας τον 10ψήφιο κωδικό αποστολής της ACS Courier

 

Αποστολή Με Πρακτορείο Μεταφορών

Η αποστολή δεμάτων με τις μεταφορικές είναι ο προτεινόμενος τρόπος αποστολής παραγγελίας που υπερβαίνουν τα 5 κιλά.

Για προϊόντα μεγάλου βάρους ή και μικρότερου η αποστολή γίνεται με τις μεταφορικές κατόπιν συνεννοήσεως. Με αυτό τα τρόπο πρέπει να εξοφλήσετε τις αγορές σας μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πριν την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κόστος της αποστολής

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το κόστος υπολογίζεται βάση των τιμοκαταλόγων των μεταφορικών εταιρειών και αποδίδεται απευθείας από τον πελάτη στην μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

  • Αποστολή με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Πρέπει να εξοφλήσετε τις αγορές σας μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πριν την κατάθεση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας 

Η αποστολή ισχύει μόνο για μικρά δέματα σε όγκο & βάρος

 (ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει αποστολή με την Fast Courier με χρέωση μεταφορών έως 6,00€)

  • Αποστολή στην Κύπρο

Fast Parcel Cyprus Αεροπορικό

2 - 3 Εργάσιμες ημέρες με την ELTA Courier σε συνεργασία με την ARAMEX Κύπρου

Fast Parcel Cyprus Ακτοπλοικό

7 - 10 Εργάσιμες ημέρες με την ELTA Courier σε συνεργασία με την ARAMEX Κύπρου

Πρακτορείο Μεταφορών

10 - 12 εργάσιμες ημέρες με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών για Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο Facebook