Το www.Akritidis-tools.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας «Akritidis Tools», που εδρεύει στην Νέα Μοναστηρίου 66, Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα. Πριν εισέλθετε στο κατάστημα μας και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος του Akritidis Tools, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.akritidis-tools.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδας www.akritidis-tools.com , διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

 

 1. Πνευματική Ιδιοκτησία

Η ιστοσελίδα www.akritidis-tools.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Akritidis Tools. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την Akritidis Tools, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Akritidis Tools και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού διακαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες και λογότυπα που αντιπροσωπεύουν την Akritidis Tools ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Akritidis Tools ή/και του www.akritidis-tools.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

 

 1. Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.akritidis-tools.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Akritidis Tools για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, που αποτελεί παραβίαση του απόρρητου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου, για το οποίο δεν έχετε δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις.

Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.

Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων. Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο. Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες. Πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιανδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.

 

 1. Περιορισμός Ευθύνης

Η Akritidis Tools εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.akritidis-tools.com δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με την λειτουργία ή συμβασιμότητα της δική τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, η Akritidis Tools ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

 1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες του www.akritidis-tools.gr είναι πιθανόν να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν
(όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ΑΦΜ, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.), κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.akritidis-tools.com , τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο(με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του Akritidis Tools που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.

 

 1. Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις: Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω (back) και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί “αφαίρεση”. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε στο 2310707793 και ένας υπάλληλος μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, επικοινωνήστε μαζί μας εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας υπάλληλος μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της, τότε επικοινωνήστε με την Akritidis Tools και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

 

 1. Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

 • Με courier

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται στο μεγαλύτερο μέρος τους μέσω των εταιρειών ταχυμεταφοράς Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ Courier, για πιο γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση ανάλογα με την περιοχή αποστολής. Εφόσον η παραγγελία σας ετοιμαστεί θα ενημερωθείτε μέσω sms τον κωδικό αποστολής των εταιρειών ταχυμεταφοράς Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ Courier. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε online την πορεία του δέματος στην Γενική Ταχυδρομική στο http://www.taxydromiki.com/track και συμπληρώνοντας στο πεδίο «Αναζήτηση Αποστολής» τον 10ψήφιο αριθμό αποστολής.

Για την online αναζήτηση αποστολής του δέματος μέσω την ΕΛΤΑ courier μπορείτε να μπείτε να μπείτε στο http://www.elta.gr συμπληρώνοντας τον 13ψήφιο κωδικό αποστολής των ΕΛΤΑ courier.

Με την ταχυμεταφορά Γενική Ταχυδρομική, για προϊόντα μέχρι βάρους 5 κιλών ή και μικρότερα η χρέωση είναι 3,80€ + ΦΠΑ με δωρεάν την αντικαταβολή σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Για κάθε (1) ένα κιλό επιπλέον χρέωση 0,50€ το κιλό.

Με την ταχυμεταφορά ΕΛΤΑ courier, για προϊόντα μέχρι βάρους 5 κιλών ή και μικρότερα η χρέωση είναι 3.500€ + ΦΠΑ με δωρεάν την αντικαταβολή σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Για κάθε (1) ένα κιλό επιπλέον χρέωση 0,50€ το κιλό.

Με την ταχυμεταφορά ACS courier, για προϊόντα μέχρι βάρους 5 κιλών ή και μικρότερα η χρέωση είναι 4,00€ + ΦΠΑ με δωρεάν την αντικαταβολή σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Για κάθε (1) ένα κιλό επιπλέον χρέωση 0,50€ το κιλό.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο χρόνος παράδοσης με την μέθοδο των courier είναι από 1-4 ημέρες εργάσιμες.

 • Αποστολή Με Πρακτορείο Μεταφορών

Η αποστολή δεμάτων με τις μεταφορικές είναι ο προτεινόμενος τρόπος αποστολής παραγγελίας που υπερβαίνουν τα 5 κιλά. Για προϊόντα μεγάλου βάρους ή και μικρότερου η αποστολή γίνεται με τις μεταφορικές κατόπιν συνεννοήσεως. Με αυτό τα τρόπο πρέπει να εξοφλήσετε τις αγορές σας μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Πριν την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κόστος. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το κόστος υπολογίζεται βάση των τιμοκαταλόγων των μεταφορικών εταιρειών και αποδίδεται απευθείας από τον πελάτη στην μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

 • (ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει αποστολή με fast courier με χρέωση μεταφορών εώς 6.00€)

 

 1. Τρόποι Πληρωμής

α) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή).

β) Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

γ) Προεξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση σε λογαριασμό Τραπέζης.

Παρακάτω αναγράφονται οι λογαριασμοί Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN

ALPHA

GR 7901407150715002002011098

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR 3401722800005280111480673

ΕΘΝΙΚΗ

GR 5301102360000023601157540

EUROBANK

GR 8602602820000110201501311

Εφόσον έχετε κάνει την κατάθεση, να γίνεται αποστολή αντιγράφου της τραπεζικής εντολής στο info@akritidis.com, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310707793 για να μας ενημερώσετε για την κατάθεση.

 

 1. Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα έκδοσης του τιμολογίου. Στην περίπτωση αυτήν επιβαρύνεστε τα μεταφορικά επιστροφής του προϊόντος. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (πχ. Σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδους κλπ.). θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας για την επιστροφή των προϊόντων στο 2310707793 ή στο email στο info@akritidis.com.

Ακολουθήστε μας στο Facebook