Λαβή για κάλυμμα νάιλον  ρολό τιμονιού
  • Λαβή για κάλυμμα νάιλον  ρολό τιμονιού
  • Λαβή για κάλυμμα νάιλον  ρολό τιμονιού
  • Λαβή για κάλυμμα νάιλον  ρολό τιμονιού
  • Λαβή για κάλυμμα νάιλον  ρολό τιμονιού
  • Λαβή για κάλυμμα νάιλον  ρολό τιμονιού

Λαβή για κάλυμμα νάιλον ρολό τιμονιού

583-0000

Κωδικός: 583-0000

2,98 €
με ΦΠΑ

2,40 € χωρίς ΦΠΑ

Σε απόθεμα
Ποσότητα

Περιγραφή

Λαβή για κάλυμμα νάιλον  ρολό τιμονιού

Η λαβή του ελαστικού φιλμ είναι ένα αναντικατάστατο εργαλείο που φέρνει πολλά πλεονεκτήματα κατά το τέντωμα και την εφαρμογή της μεμβράνης, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία στο συνεργείο για την προστασία των στοιχείων του αυτοκινήτου από βρωμιά ή ζημιές. Η χρήση του επιτρέπει τη γρήγορη και ακριβή προστασία των στοιχείων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα ρολά δεν περιλαμβάνονται στην πώληση. Η θήκη είναι συμβατή με το strep film με κωδικό 583-0010

Χάρη στο εργονομικό σχήμα και την κατάλληλη λαβή, ο χρήστης μπορεί άνετα να κρατά και να μετακινεί το φύλλο ενώ το τεντώνει. Αυτό μεταφράζεται σε αποδοτικότητα εργασίας, επειδή το άτομο που χρησιμοποιεί τη λαβή δεν κουράζεται πολύ, γεγονός που επιτρέπει τη γρήγορη και ακριβή εκτέλεση αυτής της δραστηριότητας.

Σε αντίθεση με ορισμένους παραδοσιακούς τρόπους τεντώματος της μεμβράνης, όπου οι συνηθισμένες λαβές μπορεί να λυγίσουν ή να καταστραφούν, αυτή η ειδική λαβή ελαστικού φιλμ είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό που την καθιστά ανθεκτική στη φθορά κατά τη χρήση. Χάρη σε αυτό, ο χρήστης μπορεί να είναι σίγουρος ότι η λαβή θα διατηρήσει τη λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητά της ακόμη και κατά την εντατική χρήση.

Το τέντωμα της ταινίας stretch με αυτή τη λαβή εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια. Η γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή του φύλλου σάς επιτρέπει να ασφαλίζετε τις αποστολές σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν αντιμετωπίζετε μεγάλο φόρτο εργασίας. Επιπλέον, το ακριβές τέντωμα του φύλλου εξασφαλίζει καλύτερη προστασία των δεμάτων από πιθανές ζημιές κατά τη μεταφορά ή την αποθήκευση.

Χάρη στη δυνατότητα πολλαπλής χρήσης, η λαβή ελαστικού φιλμ είναι μια οικονομική λύση σε σύγκριση με τις λαβές μιας χρήσης

TIPTOPOL

Λεπτομέρειες προϊόντος
583-0000
Σχετικά προϊόντα

Ακολουθήστε μας στο Facebook